Snart!

Om ca 24h slutar jag om en timme och ska bege mig mot nya äventyr med chitichitibangbang. Ser fram emot och ha 2 nätter ledigt för att sen börja igen. Fast jag trivs ju så bra. Idag hade jag lite trist på jobbet och lite långtråkigt så jag lånade ett par glasögon och en hatt. Drog på mig två grillvantar och gick runt o diggade till La Voix och boxades lite med några. Det var kul. Ha-ha. Segade igenom mig dagen och kom hem vid 9. Sen lagade jag Pasta bolognese och åt framför datorn. Dagens Diskussar har varit många. Diskuterade lite almenackan, knivmord, semester, bensinpriser, böcker, ljudböcker, jobbet, skor, disk, släktingar, ålder och kungen. Det är så trist att man behöver jobba när det är så fint ute säger många. Jag vet ändå att jag bara hade stört mig på att det var varmt och det enda som är jobbigt är när man ska upp vid 6.

Om det är någon av er 3 som läser som har tips o tricks om hur man gör en god fiskrätt är det mycket välkommet då jag som inte äter fisk alls tänkte kolla om det är gott. Give it a try.

Hejdå

Jobbizaz

Ahopp nu börjar mitt andra pass snart. Har gjort lite pannkakor till lunch och ska efter ja skrivit klart åka tillbaka. Det kanske låter lite sjukt men jag trivs faktiskt otroligt bra på jobbet. Det är klart det kan vara lite slitit men all in all så funkar allt som det ska. Idag jobbar jag med 2 väldigt trevliga personer som hjälper att hjälpas åt. Lätta o prata med as well. Nu får vi se hur kvällen blir på 2 pers men det ska nog gå vägen. Jag vet inte hur mkt jag får skriva här för dom har sagt att dom inte vill sprida info, så ja ska inte berätta så mkt om vad som händer. Hann med o bajsa innan oxå alltid skönt. Idag var avföringen något hård men ändå rätt lätt smält. Kan bero på att jag inte har ätit så mkt dom senaste dagarna. Jag är så dålig på o ta hand om mig själv när jag är ensam. Tänker bara på en sak hela tiden som får mig att glömma bort andra behov. Nu behöver jag bara lite kärlek.

Jag är så himla glad att jag och Lisa har det som vi har det. Har aldrig kännt så här förut och de verkar som jag blir lite mer kär var dag som går. Vi planerar att spendera resten av livet ihop och jag tror och hoppas verkligen att det blir sant. Next stop Västkusten. I början av augusti så drar ja o lisa på bilsemester på västkusten med Liseberg skärgårdsliv Smögenbrygga lådvin i solnedgången. Det kommer så bli tjockt med nice azzz. Hoppas på fint väder. Jag och mamma har ju en liten Förbannelse över oss. Om någon säger ordet utflykt så börjar det regna typ dirr när vi kommit fram. Hoppas att globala uppvärmningen fortsätter i den här takten så det blir greklandsvärme i aug.

Jag älskar er som läser.

Om ni ska skicka ett vykort så är adressen Mattsagårdsgränd 5, 563 32, GRÄNNA, SWEDEN.

Puss på er!

En Carlsberg Export, Tack!

såg en rolig greja på irc idag :D
Skjut en mamma så hon inte kan föda nya barn som blir soldater /Red Cross

Lolz?

Jag äter fryslunch mumzi.

Ska jobba i helgen!!!

Grönan på tisdag <3

Älskar er

Always On My Mind

Ska till Gränna om 1h. Lite segt asså att vara där egentligen. Händer ju inte så mycket ;). Men det är jobb som gäller och för och komma nån vart i världen så har folk intalat alla att man ska jobba, skaffa karriär, familj, dö lycklig efter många år av betalande skatt till staten. Men det är ju inte så att man kan ändra på det tankesättet nu direkt. Så det är la bara o ta tag i bollarna och få det överstökat. Ser ändå lite fram emot att få jobba och få pengar så jag kan bjuda min flickvän på finmiddagar utan att behöva leva på granit vit resten av året.
Kollade just över min egen gourmet middag som består av köttbullar och pasta. Inte sån där rolig pasta som fusili utan vanlig plain rak pasta. Men det får duga som lunch. Får hoppas pappa är lite sugen på och laga mat ikväll. Insåg även att micra frysta köttbullar är en bra idé innan man slår i dom i pannan. Ändrade planer nu pesto pasta och som dessert köttbullar. Lär bli mumiziz. Måste hinna packa äta kissa ta på strumpor på 20min nu och ändå sitter jag här. (Y) som man säger på MSN.

Haft en bra helg i Linkan kul och träffa alla igen. Det är det jag saknar mest när jag är i gränna. Kunna gå ut på krogen med vänner och bekanta ha en mysig bakis dag med makke med film och godis osv. Jag är ju knappt bakis nånting när jag är i gränna. Får hoppas på förändring. Inte allt för blöt fredag men funktionsmässigt helt okej. Billigt oxå. Det är väl lite av alla 18-25 åringars mål leva så billigt som möjligt. För att efter tiden som student förmodligen ha råd med Göteborgs Portion varje dag osv. Får väl hoppas på det.

Allt är lika bra med Lisa som alltid. Hon kommer på Tisdag och ska vara mitt moraliska support under dom 2 dagarna jag jobbar innan Midsommar. Vi Funderar starkt på att flytta ihop innan 2009 är slut. Kan väl inte få allt men vi hoppas iaf

Måste äta X

DEN SOM HITTAR DEN HÄR LÅTEN VINNER MIG I EN HELG!



Den heter All Thieves ft. Bailey Tzuke - Turn and Turn Again

EDIT: Olle vann en Helg med mig Grattis!

Milow - You Don't Know

Lyssnade lite på den här 50cent covern Ayo Technology med honom så hittar jag hans näst populäraste låt enligt spotify och den var sjukt mysig :D speciellt den akustiska versionen. Hitta den inte på Youtube men den finns på spotify.
Kände att jag var tvungen att dela det med nån ;)



I Kissed A Girl And I Liked It!

Jag har varit i brighton lite dom senaste dagarna och kommit till insikt att. Det är inte stället jag saknar det är själva känslan och gemenskapen jag saknar. När jag satt där i pavillion där jag suttit nästan 60 kvällar säkert och ser på dom andra som går där nu och tänker att dom måste ju känna lika dant som jag kände då jag satt där 1 vecka innan skolavslutningen. Det är svårt och förstå när man sitter där o tittar på dom hur mycket dom kommer sakna det när dom kommer hem och så. När jag kom dit kändes det som jag var där igår. Alla lärare såg exakt likadana ut den enda som hade förändrats var Ella (rektorns dotter) som hade växt från lilla bulldogzen till en söt baby med långt hår. Jag har suttit och längtat tillbaka till England under ett halvår och på 3 dagar insåg jag att det var folket och sammanhanget jag saknade och inte själva Brighton. Jag säger dock inte att Brighton inte är en fin stad för det är det verkligen. Men utan sammanhanget förra terminen så finns inte det där lilla extra, som gjorde att man gick upp ur sin varma säng och klädde på sig kläder i 10 minusgrader för att gå till skolan.

Det var ivf en trevlig kort visit. Sinan var glad och hade köpt en ny lägenhet på Norfolk square. Med fönster mot Western Road. För er som inte vet var det är så kan man väl säga att det är 10 till stadskärnan och gatan är Mainroad. För den 2an han och hans flickvän som hade för lite kläder på sig för att göra mig en aningens kåt trots ja inte fått ligga på lite mer än en vecka, betalar dom den netta summan av £675 i månaden. vilket motsvarar ca 8 500 SEK.

Trots att jag var i Brighton och borde haft lika kul som förra året så längtade jag bara hem till Sverige och Lisa. Vet inte men det kändes som att hon var tvungen att vara med mig för att jag skulle kunna njuta ordentligt. Sen har jag ju min hösnuva nu oxå så det gjorde väl lite.

Men overall var det väldigt mysigt att spendera lite tid med pappa eftersom enda tiderna på dygnet vi ses är när jag håller på o svälta ihjäl och går upp för att se om det ens finns något i matväg. Känns väl lite som om han och har kommit ifrån varandra på sistone. Har blivit lite av en mer 2 vuxna män gör saker tillsammans än Far och Son. Känns skönt att dela en flaska vin med pappa på samma ställe jag delade en med mamma. Tyder ju ändå på att jag har en mysig familj.

Efter jag har publicerat den här boken. Ska jag försöka ladda om batterierna och komma tillbaka till Reality och Boyfriend Mode. Kanske ska raka mig lite? Fest på lördag och sen åter en mysvecka med Lisa i Gränna. Ska på kurs på tisdag och börjar jobba nästa måndag igen och sen tar det fart efter midsommar.

Jag önskar mig ett presentkort på ica på 50.000 förresten

XoXo

RSS 2.0