Titta aldrig ner på någon om du inte håller på att hjälpa honom upp.

Igår klockan 12 gick mitt x2000 som var i tid, från linköpings resecentrum mot Stockholm. Kom fram ca 10min försent mötte Lisa nedanför perongen Efter en snabb puss så begav vi oss mot det som skulle vara vårat hem kommande natt.  Vi gick förbi slumstadsdelarna Hötorget sergelstorg etc och kom fram till det  lite dyrare men lite finare stureplan där vårat hotellrum låg. Fick nycklarna och gick upp och slängde av mig packningen. Efter 4h dvs halv 6ish kom Ba och morsa lite med nåra öl. Han bjöd mig på en guinness på burk som var helt OK. Mötte upp med fanny under svampen. Gick o åt gott på Kungshallen/arna. bax till hotell rummet och satte igång med lite drinkar o körslaget. mätta fulla o belåtna traska vi mot oändligheten hamna på Fridhemsplan där vi tog en kanna öl och stack hem. Vaknar upp dagen efter skön huvudvärk och hungrig. HOTELLFRUKOST <3. Åkte ut till fanny med en box in bag och sen hem till Hässelby där jag är nu och ska spendera tiden till fredagen. Nyår är ännu oklart och jag är mer än glad om någon ringer mig o säger att den har hyrt Kaknästornet, slottet, gröna lund, vasa museet eller något sånt men men. Still to come.

Planerna för veckan är att imorn ska vi typ shoppa eller något, sen på tisdag ska jag till systemet, sen är de nyår på onsdag, ivanhoe torsdag, hem fredag.

Btw var det lite jobbigt att behöva kliva över röda band och höra att vakten på stureplan sa "dej känner jag igen" när vi skulle in.

PUSSSSSSSSSSSS

Spotify?

Provade det här Spotify alla snackar om idag. Kom fram till att det var en bättre version av Youtube. Lite pros n cons
+ Bra stream dvs bra ljud
+ Stort Utbud på musik
+ perfekt för förfest
+ lagligt
+ lyssna på toplistor osv
+ hyffsat enkelt
+ gratis eller iaf typ

- Inte alls mycket saker du kan göra mer än söka och lyssna
- Reklam, kan man ta bort om man vill betala
- Många större artister har ett fattigt utbud tex metallica som bara har covers och instrumentals
- Drar bandbredd
- inte jätte snygg design, typ stulit lite från itunes lite från nya winamp och windows media player och last.fm
- jag antar att man måste ha internet för att kunna använda

Overall tyckte ja väl att det var ett bra lagligt substitut och jag kan se mig själv använda det när det blir olagligt. Jag har ju iofs allt jag vill lyssna på atm på datorn så dör väl inte direkt. Men annars var det förvånansvärt bra och verkligen stort utbud på artister. Fast musik är väl inte det ända man laddar hem, kommer väl ändå använda torrent för o ladda hem serier filmer spel porr etc. tror dock stream kommer växa och bli väldigt stort väldigt snabbt och jag litar på att spotify gör retail version mycket bättre för nu är det bara beta.
Så mitt tips är fråga era vänner om dom använder spotify och om dom gör försök lura till er en invite (har varken acc eller invite) men jag är lovad av en vän att få så fort han får.



Vad har jag gjort idag ? hmm jag vakna sådär mysigt sent som 1 halv 2 och åkte till mormor och fika lite. Mormor gillar min rakade skalle lika mycket som ze girls over in brighton did. Hon verkar ju iaf må rätt bra och är inte helt borta. Åkte sedan med mor min till ekholmen och handla lite mat fram till jul och så. Riktigt mycket blev det varken jag eller mor hade dock en 5a eller 10a så de blev 4 korgar istället. Åkte hem och försökte föbrilt skruva lite på bilen fick loss 2 av 3 skruvar. Åkte till morfar som var mycket jobbigare än vad jag trodde och hämta en större mejsel helt onödan efter x antal svordomar så gav ja upp hem och åt lite Fläskfile och ris satte mig vid datorn och gick upp lite och kolla på Björn Gustavsson va i parlamentet. sen spenderade jag större delen av kvällen här och nu ska jag se på harry potter 2 och så långt ja hinner på 3an innan ja somnar dvs förtexterna. Puss

btw lisa så va poets of the fall rätt bra.
<3


Han är rätt rolig skratta lite
tror faktiskt han skada sig på riktigt

 

Lördag?

Igår hade ja M Och H en myskväll med chips o tv hos mig sen såg ja harry potter efter lite wow och somna sent. vaknar nästa dag 10 först för papi ringer sen 12 då L ringde sen 14 då mamma ringde. Hade mysfika med mamma i lite över en timme och sen rensa ja ut alla kläder jag inte vill ha kvar blev en del. R ringde just o fråga om ja vill träffa honom och titta på när han dricker öl vilket lät nice så ja ska väl dit efter ja ätit. har ju inte så mycket att skriva eftersom det inte händer ett skit i mitt liv har börjat spela lite sims igen haha dom har iaf mer pengar än mig (motherlode). Jag tycker om knäckebröd och oboy!

Vore de inte för vädret skulle ja nog ha en bil nu! xOxO

HEmmz

Så nu har man kommit hem från ruskiga england. Inte för att de e mycket finare väder i sverige men man kan ju iaf sitta hemma utan att eller frysa ihjäl. Va ute igår på krogen usch vad blött de blev, Spydde som en ko när ja kom hem tror inte ja hade något kvar i magen efter ja va klar. idag hade ja lite efterdyningar och jag är fortfarande 03:36 bakis från gårdagen.
Har bokat hotell i sthlm den 27e så de blir väldigt mysigt med L där. *sakna*
Att göra listan innan jul lyder:
-Laga bil
-Julklappar till mamma och pappa
-hälsa på R.
-Byta till vinterdäck
-Se Harry Potter filmerna.
-inte gå ut förränn den 25e

Det va det.
Pappa ringde från brighton och sa att dom gillade våran grupp gjorde mig glad. får väl sitta en dag och titta igenom alla bilder på facebook för de e ju inte så jag har så mycket annat för mig.

Jag är faktiskt inte ens lite taggad på nyår iår vet att de aldrig blir som man vill ändå. Hoppas på att kunna spendera det i sthlm men vet inte om det händer så mycket där heller. Har ju iaf en och pussa på 12slaget. Det har jag väl här oxå men H och M är lite stixigare och gillar inte tunga så mycket.
Försöker komma på något att göra i livet, ska jag söka in på allmän kurs? Eller ska jag försöka kirra ett jobb? Jätte svårt men ja tror jag måste ta jul helgen innan jag gör några förhastade grejer. Kan ju iaf börja skriva här oftare än 1 gång i veckan. Kanske få över 4 läsare. Känns som om det är lite onödigt o skriva om ingen läser haha. Men men Pussssss
 XOXO XXX


               
                                 

BB England

Den här låten får mig att tänka på hur kul jag har haft det här i England, Brighton. Nu är det 2 dagar kvar i skolan 5 i brighton och jag kommer sakna det här som fan ! Hoppas man håller kontakten med några i Sverige. Vet inte om ja kan säga så mycket mer! tipsar iaf verkligen om denna kurs får ni chansen ta den ni kommer inte ångra något. XOXO

You were a child
Crawling on your knees toward it
Making momma so proud,
But your voice is too loud

We like to watch you laughing,
You pick the insects off plants
No time to think of consequences

Control yourself
Take only what you need from it
A family of trees wanted
To be haunted

The water is warm
But it’s sending me shivers
A baby is born
Crying out for attention

The memories fade
Like looking through a fogged mirror
Decision to decisions are made
And not bought,
But I thought this wouldn’t hurt a lot.
I guess not

RSS 2.0