The day The earth Went left instead of right

Saker jag har stört mig på idag:
Vakna 0700 typ kunde inte somna om såg en film som verka bra men blev sämre.
Bli Gankad i Un'goro
Mamma ringer bara för o säga hej jag kommer hem om 2min
Jag glömmer och fråga efter vad mobilräkningen kosta så jag fick sitta yttligare 5min i telefon med tele2
Mamma tjatar om saker som hon stör sig på på min laptop
Jag måste följa med ner till morfars lägenhet för att komma på att jag måste hämta en sak hemma och när jag kommer tillbaka vill mamma åka.
Mamma skäller ut mig för att ja tappa bakluckan på min egen arm.
Inte ett rödljus blir grönt innan jag stannar.
Invandrare som kör i 30 i omkörningsfilen på brokindsleden där det är 70.
Klädkassar som är större än myrornas containers.
Pantmaskinen går sönder och det tar 10min att fixa när jag står med 3 fulla kassar petflaskor.
Medelålders som tränger sig före med en vagn som tippa över nästan. skulle ta något tittade bort i 5s och när ja tittade upp står det ett berg av varor framför mig. Somna nästan i kön
Närmsta parkeringen va full hemma. vilket betydde att jag va tvungen att backa ut bilen igen köra tillbaka och parkera.
Hundägare med hästhundar som har en mankhöjd som är 3m som säger när man blir attackerad av hästen att det bara är en valp och att han inte är farlig. Tro fan han är farlig om han är längre än mig.

Nu till de allmänna: vardagliga problem
Att Lisa bor i stockholm
Att Lisa inte bor här
Att Lisa inte är inne på Msn när jag är
Att ingen pratar med mig på vent
Att jag har dåligt internet
Att jag dog i wow när jag skrev det här
Att jag måste laga mat snart för ja dör.

Dreamz

Slumdog MIllionaire var fruktansvärt bra! Jävligt djup, Dom gjorde det läskig i filmen på ett sånt sätt att det inte blev så jätte äckligt. Jag tror att det blir väldigt mycket starkare över att höra ett annat språk än engelska. Nu kan man tro att det blir svårare o förstå. Men om man ser den med engelska subs så förstår man allt dom säger utan att behöva sitta så nära för dom har inbygda subs. Det är en tillbakablicksfilm med mycket starka scener och en liten lovestory. Från hans Barndomsben som <10år och framåt genom hans liv tills han är 18 eller något och kommer med i Vem Vill bli Miljonär.
Mycket värd film att se.

Önskar jag kunde se den med Lisa bara :(

Min mobil verkar ha fuckat upp sig btw. Så ni får nå mig på hem telefonen eller MSN ha ett bra liv puss

The Day The Earth Stood Still

The Day The Earth Stood Still
Poetisk titel.. Filmen va väl sådär dom byggde upp något som aldrig hände. Försökte än en gång göra en film som visar att USA tror dom kan göra vad dom vill och är världsledare. Så länge Manhattan NYC klarar sig så klarar sig resten av världen. Vet inte hur många filmer jag kan sitta o räkna upp här som har typ samma ingång och utgång som denna. Det verkar ju som att USA verkligen tror på att dom har alla dom bästa Proffesorerna. Hoppades på att John Cleese skulle försöka vara lite rolig men var bara med Ca 5min. Keanu Reaves *stava snälla* är en robot? alien? något sånt vilket han gör rätt bra eftersom han inte är så bra i djupare filmer där han måste säga saker. Friday Night Lights Coachen är med oxå lite kul att de går framåt för honom för han är verkligen bra i den serien. Det som kanske störde mig mest är att Waterboy Mamman ni vet hon som äter krokodiler och tycker alla kvinnor är djävulen osv ska i denna film spela en seriös roll som försvarsminister. Gah. Och ännu ett sånt där slut som får en att ångra att man verkligen har sett på 1.5h film. Dom senaste filmerna har varit likadana och jag hatart.



Madagascar 2 därimot. Jävligt bra storyline sköna kommentarer Roligt att Ben Stiller och David Schwimmer är med i en sån rolig film. Det ända man kan tänka på är när Ross är kär i Vänner när man hör giraffen prata. Trodde faktiskt den skulle va mycket sämre än 1an men det va den inte. Lite som Lejonkungen 3 i jämnförelse.

Sofie bad mig göra lite recept: Här är en Sås/dressing/röra/dip som passar utmärkt till Kyckling. Du tar turkisk Yoghurt och sweet chili och lite Lime och rör ihop as nice sås. Man väljer styrka beroende på chilisåsen.

Passar bra till Chicken Fajitas som även det är sjukt lätt o göra. Du tar en grillad kyckling. Tar bort alla nice bitar och steker med kycklingfajitas mix det står även på baksidan hur man gör. Sen värmer man tortillas hackar upp lite grönsaker och sen äre bara o mumsa. Att dricka rekommenderas Pepsi Eller Cola. Om man kanske ska ha det som en förfest middag kan man även varva ner med lite tequila. Alternativt Tequila Rose för att inte spy innan krogen.
Happy Cooking

Jag vill inte vara här när du är där! Puss
<3

ska se Slumdog Millionaire Ligger 34a på Imdb så hoppiz att den e braiz

I Nly wna b w/ u

I don't know what it is that makes me love you so,
I only know I never wanna let you go
'Cos you started somethin',
oh,can't you see That ever since we met you've had a hold on me.

It happens to be true,
I only want to be with you.

It doesn't matter where you go and what you do
I wanna spend each moment of the day with you,
Oh look what has happened with just one kiss,
I never knew that I could be in love like this.

It's crazy, but it's true,
I only want to be with you.

You stopped and smiled at me, asked if I'd care to dance,
I fell into your open arms and I didn't stand a chance.

Now listen honey,
I just wanna be beside you everywhere,
As long as we're together honey, I don't care.
'Cos you started somethin', oh can't you see,
That ever since we met you've had a hold on me.

No matter what you do,
I only want to be with you.
I said I only want to be with you.

Härlig Vecka

Jag hatar när det roliga slutar! Blir så depp och så tänker man på all skit man måste ta itu med igen. Iaf Lisa kom till mig för en vecka sen och det var länge sen jag var så glad. Veckan fördrevs mest från sängplats. När vi inte låg i sängen var vi på parmiddag, badade, utflykter med bilen eller i köket. Om ni 3 eller 4a som läser vill veta mer så kan ni läsa det på Lisas blogg istället. hm... what else what else.
Jag och Lisa firade 4 månader i tisdags med att jag fick sova bort hela dagen typ. Sen åt vi kina på ming med mamma. Ångrar väl den dagen mest av allt eftersom jag inte kunde hålla ögonen öppna och Lisa var tvungen att umgås med datorn och en sovandes Olle :(.
Ayä det blev en väldigt rolig vecka iaf och nu saknar jag lisa som fan.
Känns som att vårat förhållande har en stadig uppåt kurva med inga tecken på nerförsbacke.

Lite som vädret i Småland Ihållande regn med inga tecken för sol fast tvärtom :) eller kanske vädret på Laland Alltid perfekt fint väder med inga som helst tecken på annat.

Ajaa ha de bra puss!

Älskar dig Lisa

Where you gonna sleep tonight

Den här helgen har varit sjukt jävla cp soft om jag får skriva så.
Fredags: Började med att jag skjutsa mamma till stan och sen drog jag till glasbanken och köpte fredagsgodis. Sen hem musika sig lite. Sen bar det av till Rickard med cp bussar. Fick stå och vänta i en fucking kvart bara för chauffören saknade förmåga att vara snabb. Väl framme hos rickard dracks det lite öl, kollades på lite UFC och spelades en match i PES.  Sen kom zlang och hämta mig och vi åkte hem till snail för jag inte orkade gå därifrån så han skulle skjutsa mig hem efter dom hade sett klart filmen. Blindness hette den, kom in mitt i så vet inte hur den började men slutet var ett typiskt katastrof films slut. Ska kanske inte förtälja för mycket om någon av mina numera 5 läsare vill se den.

                           

Igår: Åkte till mormor och såg till henne lite. Hon mådde bra och hon kom ihåg att jag hade varit i estocolmo över nyår. Resten av kvällen var lite av en mys kväll med gamla Olaga. Dock i vent. Lunkan kom hem från fjällen så han somna tidigt.
Åt även kebab pizza både till middag och natt macka. 

Idag: Har inte gjort ett enda skit. Bara suttit och lyssnat lite via spotify försökt göra en playlist men orkar inte.
Kom på lite saker jag hata med msn fjortisar eller vad vi ska kalla dom. Folk som förkortar med dom larvigaste förkortningarna.
Skriver upp några förkortningar jag hatar när nån skriver eller får mig iaf och tänka till lite:

d   =  de
vg  = vad görs?
dd  = du då?
dt   = det
nä  = nej
k    = ok
mä = med
hähä = haha, fast kan misstolkas till ett hånfullt skratt
ÅXÅ = också


Ingen av ovanstående är särskilt svår att skriva ut?
Jag gillar heller inte oförståliga förkortingar som nån hittat på i en skog i falun typ.
Jag hatar även folk som påpekar stavfel,grammatik, talspråk på MSN. Msn är väl till för att man inte ska behöva få betyg på allt man skriver?

Sen pratade jag med Lisa om att besvara frågan: Vad gör du? Med: Inget du då? Inte för att Lisa gjorde det men det kom ändå upp på något konstigt sätt.
Jag kom iaf (tillåten förkortning då det faktiskt tar mycket längre tid att skriva i alla fall) fram till för att för att göra ingenting måste du:
A Vara i koma vilket betyder att endast organ som håller dig vid liv fungerar och rör sig, dvs du gör ingeting
B Adam Sandler har gett dig click! fjärrkontrollen och du har stannat tiden. Detta betyder eftersom det inte ens är möjligt   för dig att röra på sig så gör du inget
C Vara död eftersom du är död

I princip allt annat än ovanstående kallas för att du gör något. tex om du svarar på frågan Vad gör du? Så är ju de någonting.

Ska åka och hämta Lisa nu. Hon ska ju rycka in i lumpen imorgon så jag ska skjutsa henne dit imorgon. Det blir nice mer mini roadtrip med syster på 5mil haha.

4 dygn kvar <3

Ps Liza: Aa fett mysigt ska det bli. Några planer på vad vi ska göra? xoxoxo ds

Du kommer gå långt grabben

Söndag och jag är fett utråkad. Imorn blire förhoppningsvis bilfixande hela dagen, har sagt till macke och zlang att dom ska me så ja kan ju inte svika dom.
Vad som har hänt i helgen sammanfattas med tagit det lugnt. Såg film hos snail i lördags och med macke idag.
Imorgon ska jag iaf ut! Annars ruttnar jag sönder.
Det är väl så när man är van vid att det alltid händer saker som det va i England, att man blir helt förstörd när dom personerna inte finns kvar att göra något med eller att det inte finns dom sakerna att göra. Man sitter o väntar på att nån ska smsa och skriva George? eller något i den stilen, men förgäves. Ja skulle nog inte palla ett halvår till hos beverly ändå, är rätt skönt o va hemma egentligen (hypokratisk). 

                  

Det som är mest oroande är väl våren som sådan. Flickvän i sthlm och utan jobb är svårt i nuläget. Skulle vilja komma in i en 8-16 rythm igen. Känner att min 11-14ish till 03-06 rythm är sådär. Skulle nästan kunna göra något voluntär arbete bara för och få slita lite. Därför hoppas jag att bilen mår bra och ja kan pilla lite med den denna vecka, är nog dags för besiktning snart.
Känner att det gick så fort att komma tillbaka till det här emoläget jag va i förra året. "i have to break free".

Mamma sa btw att det va stor utgångskväll imorn :S wtf aldrig hört. inte för att ja skulle gå ut ändå. om det inte va så att en mångmiljonär investerade i mitt liv imorgon. vilket i nuläget ser ut som en väldigt dålig investering. Iofs är ja rätt bra på o leda raids på WoW men det ger ju inte så mkt irl meriter (N.E.R.D). "Jasså du heter Olle och skulle vilja vara arbetsledare här på vårat företag?" "Mjo" "Och du har skrivit här att dina meriter är att du är bra på att leda raids i World of warcraft?" "sant" "Och även att du aldrig spelat retail"
Most likely not to happend?

Madeleine Lundaby lärde mig och lisa ett nytt ord idag: Krydd. Vilket enligt henne citat:
"madeleine säger (21:37):
haha nej lilla vännen det betyder att överdriva mer som ett påhitt"

Nice me nytt blogg rekord: På, ja lyssna noga nu, 6 personer! jag var helt fucked up och tog nästan en ny snus för o fira när ja såg det

Fan va långa inlägg ja skriver, hope it isn't in vain.
XoXo U Know U Love Me!

Woopz kom på att berätta att på tisdag kommer nya gossipgirl! runt 03 kan man nog dra ner det.

Ha en bra 13dagsafton








 

I Burjan var jag Hypokratisk men sen övergick det till att vara Sedativ

Lätt o tappa luften när man har haft så roligt och mysigt som jag har haft det nu sen i lördags. Ska försöka blicka framåt nu och försöka komma på hur mitt liv kommer se ut till hösten kommer. Ska de bli plugg på heltid eller sitta i arbetssökande träsket ett tag framöver. Varför tog moderaterna bort alpha kassan för? Haha nemen något kommer jag nog på att göra. Ska iaf fixa min bil i helgen hoppas den funkar nu bara. Slår vad om att det är något mer fel än det jag tror. Pratade med pappa och de ser ut som jag åker till gränna ett tag i nästa vecka (bättre ping).
Nu sitter jag o försöker ladda ner en låt jag hörde hos Lisa ska tydligen ta 5h till ska försöka hitta den på nå annat ställe. Oklart för idag/imorn blir väl och ta de lugnt, smälta veckan som var och förhoppningsvis lite bmw åkande (bakhjulsdrift + snö = nytt för mig). Får väl leka lite bonde och köra till max o hänga med alla sköna tallbodabor haha

Tack för en väldigt mysig, händelserik, rolig och trevlig vecka Lisa
Puss

2008

Since alla verkar eller iaf de ja sett göra en sån sammanfattning så ska jag göra en får se om ja minns något

Januari: nytt år nya mål Åre var nice förutom att ja klämde mitt stackars finger i jens dörr. mer hände fan inte tror ja försökte nog kirra jobb gick förmodligen inge vidare, Började Balträna? haha
Februari: Hjälpte morfar att flytta till hans sista hem :( allmänt slappande, lite stick jobb här och där, började hjälpa pappa att flytta till gränna och städa La Far
Mars: Hjälpte pappa och flytta till där han bor nu pendla lite gränna linköping. Lite segt och flytta ifrån det huset som va mitt tonårs hus. 
April: eftersom det inte finns några bevis varken för Mars eller April så har ja nog supit eller knarkat eller spelat bort dom månaderna. tror jag jobbade lite på trilobiten oxå. Va väldigt mycket med morfar. Avsluta med fest på Laland för att sjunga in våren. Tror även att jag provjobbade på Pirkro i slutet av denna månad då tyckte ja det var trevligt vilket snabbt ändra sig. 
Maj: Byggde en veranda tillsammans med makke och zlang eller man kanske kan säga hela Olaga. Lagade bilen Ja fick av min farbror och besikta den med för många 2or för att betala. 
Juni: I början av denna månad hade jag en week of hell so to speak. Började med genrep på 5h helt slut efter det första fötterna värkte och svetten rann sen efter den härliga träningen va de rättegång på g IGEN, Ett år efter händelsen kommer dom på att dom vill överklaga. Ni kan ju försöka komma ihåg hur många öl ni drack för ett år sen, för det var sådana frågor jag fick av advokaten. Tillbaks till att träna på balen kirra lite frack o bil. Sen skulle jag ju hinna med o städa dagis en gång. Efter detta så var de balen vilket faktiskt var mycket trevligare än jag trodde. En vecka efter detta så var det dags för min kära systers student. Började jobba efter schema på PirKro efter balen. Avsluta månaden med Midsommar firande på Öland
Juli: Det börjar väl trevligt med bday och grillning hemma hos pappa med en ny bil i min power. Jag kan väl säga för dom som ska fylla 21 att det inte är något speciellt över huvudtaget. Mitt hat för pirkro växer starkt och mitt wowande blir konstant i princip.Minns iaf att Rickard, Liza och Totto kom denna månad och hälsa på mig i mitt miserabla liv nere i gränna vi åkte på utflykter och allt möjligt. Denna månad tror jag var Varm som fan för jag minns att man knappt kunde sitta i solen. Började inte sommar OS i Juli oxå? 
Augusti
: En hel del Sommar Os Tittande och efter mycket om och men bestämde jag mig äntligen för att ta mitt pick och pack och dra till England ett tag. Den 24 eller nått sånt åker jag till england och börjar skolan den 26e. 
September: Börjar härligt med massa utgångar i Brighton Stad och en snabb trip till London med italians. Veckan efter London blev dock den bästa och värsta veckan på väääldigt länge. på torsdagen går Morfar bort och på Lördagen Kysser jag och Lisa varandra för första gången i ca 3h. Skolan rullar på för fullt och vi förökar våran cozy grupp med yttligare ett par elever från göteborg och örebro. Pappa kommer och hälsar på i slutet av veckan oxå ! Denna månad var väl den månaden jag drack mest öl för då hade man fortfarande pengar från pir kro kvar. Vi upptäcker elefantparken där vi utspisade ett x antal Doughnuts.
Oktober: Börjar väldigt tråkigt med att jag var tvungen och ta mig hem för att gå på Morfars begravning har inte gråtit så mycket på LÄÄÄÄÄnge men skönt när det va över och jag hade fått säga hejdå till morfar som va en av mina bästa vänner. Provade på att gå ut i Linköping den helgen och usch vad tråkigt det va jämnfört med England Så jag åkte tillbaka. efter en eller två veckor var det bara o packa igen för då skulle dublin gänget 08 åka till Irland. Efter jag
hade lärt mig att Irland är dyrt och att guinness är gott så åker vi tillbaka där jag börjar med att gå ut en gång med de nya tjejorna. Oktober var väl en sån där månad där det bara dracks massa öl så ja minns inte så jätte mycket mer av den månaden faktiskt. Ellen och Ally tog lite bilder på mig i olika stilar.
November: Började med den omtalade första november som skulle bli day of sins och det blev de verkligen. Skolan rullade på som aldrig förr och mamma besökte mig och stannade nästan en vecka. Åkte till London en gång till för och se Houses of Parliament och mysa lite i London town. Jobbade på ett pakistanskt bröllop som sinan fixa. Efter mycket om och men blev Lucia av i slutet av november och jag började inse att det inte var så långt kvar tills man skulle hem.
December:Började hejdlöst med vild förfest och slutade sittandes utanför skolan och frysa ihjäl med en sovandes grönlands bo i knät. Fortsatte i samma takt right through den månaden med diverse avskedsfester och middagar.
Sen var vi plötsligt framme vid den dagen då vi skulle sluta skolan. 4 månader som kan ha varit dom fyra bästa i mitt liv tog slut där. Jag klara faktiskt av skolan denna gången vilket gjorde mig väldigt stolt. Måndagen vare dags för British Airways att ta oss hem till Sverige. Efter en minst sagt felfri resa landade vi på Arlanda där vi sa hejdå till varandra kanske för sista gången i livet. När man kom hem så ägnade man mest tid till att bara vara hemma och vara hemma. På onsdagen så gick jag dock ut med mina vapendragare Henrik och Marcus som slutade i kaos och spya. Vakna upp dagen efter där ja hade fått ett sms från scandic hotels att min bokning är slutförd. Kom på att pappa hade bokat ett hotell på stureplan. Glad som fan firar jag Jul hemma hos moster med mormor. Sen åkte jag upp till sthlm träffade min flickvän där jag nu spenderat 5 dagar. Nyårsafton blev relativt lugn hemma hos ett random på odenplan. Vakna upp idag och det är faktiskt 2009 och jag och lisa ska äta oxfile efter vi har sett klart vänner marathonet på 5an.
God Fortsättning!

Kommer hem imorgon för nån som undrar förrresten. trist och lämna stockholm men blir ju tvungen till kan ju inte vara som en parasit längre.

RSS 2.0