pirrit

om ca 10h drar ja till arlanda för att sedan ta mig till Brighton där ja ska bo i 15veckor Hos Mrs Bev Jacob. Brasslands Drive 6. så de blir nog mys hon kommer o hämtar mig dirr efter tåget så ja slapp gå.

Kommer skriva mer när ja kommer fram om ja har tillgång till att göra det!

Ha de Bäst i Sverige! Kommer sakna er alla!


<3<3<3<3

Skapade en ny blogg Länk Finns under "länkar"

Trött?!

skulle ju skriva detta igår men servern va nere

Räknade lite på det idag hur mycket sömn ja fått sen ja kom till linköping. kom fram till ca 3h/natt dvs 3x4 12h på 4 dygn vilket gör att man blir lite tröttz. Kan dock inte sätta fingret på varför det blir sena nätter.. Kan bli att ja sätter på en random serie och sen ser ja typ 8 avsnitt så även om ja lägger mig tidigt (tolv) så blir det vid 4-5 o då börjar ju OS sändas igen så då blire o slå på tvn somna till typ landhockey damer eller nått. Har haft typ fullt upp dom här dagarna med olika skjutsar ärenden kvalitets tid etc.
så nu när det är söndag så skulle ja helst av allt sova till typ ja ska somna igen men kan ja det? nope utan vid 12 så kommer nån börja tjata på mig att ja måste upp o göra något. sen äre kalas i nåra timmar för o avsluta med en trist grej.

Nästa vecka blir de att planera inför resan packa fixa nån o åka med höra med mitt boende osv. så då blire mycket kaffe o mycket internet för att försöka avänja datorn i slutet av veckan måste ja sitta i princip hela veckan så ja tröttnar. sen måste ja försöka sluta snusa. Återkommer med resultat.
Gjorde bort mig idag btw :( ibland vill man bara slå sig själv mellan benen riktigt hårt.
Piiz

Brighton

Nu äre bestämt! Olle ska den 25e aug åka o bosätta sig i Brighton London England i ca 15 veckor. känns lite sådär o va borta så länge utan nån man känner. Men Men ja gjorde ju lumpen då borde ja klara detta med. Det kommer va ja och 10 tjejer som går i samma klass ^^. ska bo hos ett random som ska bjuda på hel pension. Hoppas iaf de kommer gå bra o det kommer bli kul!

Så om 10 dagar så äre bb sweden lo England.
Ha de bra kyss



 
  My New Home?
  My New Home?

Hopz

Den här veckan är seeg. ska skjutsa lisa på torsdag 0530 det ända som händer denna vecka tror ja. Dåligt väder och dåligt med pengar gör att det inte blir mer. Jobbade lite i Lördags. 17-22. Va sådär men slappt för cheferna var borta så de gjorde de lite roligare. Nån mys trubadur uppträdde där oxå stod mest o lyssna på honom. Har sett klart Greek nu iaf så nu äre American Dad som gäller.
"One thing ive learned of women after years of experience is that they r never right bout anything"
lite kul är han iaf men men.

Hoppas ni hare myz. Cu ON

Pussisisisisiss

NEJ

Ja orkar inte skriva något idag typ för ja har inte gjort något spec

Rökare är också människor, fast inte så länge.

puss

DU ÄR SÅ SÖT!  <3

Another day of greek

Idag när ja vakna såg ja slutet på de avsnittet ja somna på och fortsatte nåra avsnitt tills ja bestämde mig för att äta brunch så de ggjorde jag de blev smörgås med smör! mums sen fortsatte ja me lite internet surfning och tv och bilfixande rökande mys. det va lixom dagen..

Dagens Recept:
Idag lagade ja något utöver mina kunskaper. hamburgare med bröd (ja ni hörde rätt)
För att tillaga detta behövs:
Hamburgare (frysdisken på en affär) Och bröd (brödhyllan)
en spis
en stekpanna
ketchup och diverse andra saker
Ta fram så många hamburgare ni önskar häll lite stekfett i stekpannan där ni efter det har brynts lägger på önskad mängd hamburgare tänk på att dom krymper lite.
Låt dom stekas tills dom ser goda ut krydda lite på dom.
Ta fram bröden (ungefär likamånga som hamburgare)
Lägg in dom i micron om dom är frusna ta på låg effekt så dom inte blir hårda.
Ta ut bröden ur micron lägg dom på en tallrik och lägg hamburgaren där på brödet (ja på brödet) häll på lite sallad gurka ketchup senap dressing lök ost. va ni önskar ha på eran hamburgare lägg på locket (andra delen av brödet) och servera.
Serveras bäst med iskall mjölk eller cola. Även en öl funkar till denna rätt.

Pussiar

The Day Of Nothing

idag vakna ja lagom kollade snabbt upp för o se vädret sol va de men rätt kallt så ja bestämde mig för att en dag me greek är ju inte fel så de blev de klämde 5 avsnitt sen gick ja en prommis o kolla lite på gränna stad haha har ju inte utforskat den helt än o idag hitta ja en hel del mys ställen iaf :) kom hem satte mig prata lite me papi för att avsluta dagen med lite greek och ventrilo !

För att inte göra den så trist o läsa så ska ja lägga upp ett nytt Recept (kanske ska skriva en bok?)
Idag serverade jag Oxpytt. Rätt svår att tillaga men eftersom ja är som gjord i köket så skratta ja åt problemet och satte igång. Det man behöver för att tillaga en oxpytt är:
1 Spis
1 stekpanna
1 påse oxpytt (felix är godast)
Sätt på spisen på högsta siffran på den stora plattan där du ställer stekpannan förslagsvis lite fett i den för att göra den lite mysigare. Låt stekfettet i princip försvinna eller iaf typ försvinna. Då klipper du eller river eller skär upp påsen med oxpytten och häll i önskad mängd. Stek tills de e klart (de smakar färdigt och inte är kallt) häll upp på en tallrik ta en gaffel och kniv och ett glas med typ mjölk i och servera!
Lycka till!

om ni har problem med recepten eller frågor så äre bara o fråga ja svarar på allt inga mcdonalds hemlisar här!

Ha en fortsatt bra vecka Pussisar

Namnsdagar

Idag har Alrik namnsdag! Grattis! Olle skulle haft namnsdag 29e juli men dom tog bort den namnsdagen när dom bytte namnsdagar *happy*. Det finns 15408 män som har förnamnet Olle . Av dessa har 9294 namnet Olle som tilltalsnamn/förstanamn.
Det finns 1228 män som har förnamnet Alrik. Av dessa har 221 namnet Alrik som tilltalsnamn/förstanamn.

Borde inte det vara så att Olle ska få vara med i namnsdagarna då? det finns ju bara 14180 st mer i sverige som heter det?

USCH VA FEL!

Nu ska ja göra fest måltid a la Soetiz!
I den ska det ingå köttbullar (ica) lite stekfett i pannan kanske lite SnP. Vatten (från kranen) och pasta med lite salt på. och ketchup
För er som inte vet hur man gör:
Koka upp vattnet (stora bubblor låter lite) Lägg i Pastan i kastrullen och läs på paketet hur många minuter den ska koka (ca 10) passa på o lägg på köttbullarna under den tiden i stekpannan som du har fettat in lite med smör eller olja. Låt dom stekas till dom smakar färdiga. Ta bort pastan och häll i durkslag lägg i en klick smör och häll tillbaka i kastrullen alt tallriken dirren. lägg på önskad mängd köttbullar häll på rikligt mycket ketchup och servera. Servera gärna med vatten eller mjölk.

Pussis

Receptet finns nog även på recept.nu och era föräldrar vet nog oxå.



RSS 2.0