Arga dagen?

Ìdag har fan alla varit sura/arga ja försökte göra mitt jobb undertiden alla bråkar klart de går ut över alla andra oxå om en är lite sur blir en helt annan stämmning. Om man ska säga åt någon blire mer VARFÖR STÅR DU HÄR! istället för Det finns lite disk o hämta. Ja jobbade på som fan iaf. Tom kunderna va sura idag fick nästan 10 klagomål på allt möjligt från för lite potatis till att dom aldrig mer sätter sin fot där. Men det är bara o bita ihop o hålla med kunden och om det blev för mkt skicka vidare bajset till chefen. Som servitör får man ta all skit som sker i resturangen medans cheferna står o diskuterar lite men men lifes a bitch-- ska ivf jobba imorn med 12-22 schemalagt kan bli upp mot 23 24 beroende på gästerna. Imorgon får ja iaf nöjet att jobba med en trevlig person vilket ja inte haft tur med tidigare. Får se hur det går imorn känner att mina fossingar är rätt döda o my back is killin me, Bara o bita i det sura äpplet.

Ja läste lite news idag och hitta Rubriken: Spelare häktad för gruppvåldtäkt på 15-årig flicka.
Där det stod
Svenskklubben Fredrikstad skakas av en sexskandal. En 19-årig talang i juniorlaget är häktad för våldtäkt av en 15-årig flicka.

Vad man har lärt sig med sånna här saker är att väldigt många fall läggs ner efter ett tag och många är väl bara det att står ord mot ord men många är nog även bara bullcrap. Har full förståelse för tjejerna som har blivit offer för något så grovt. Men Dom killarna som blir falskt anklagade Är det nästan lika synd om. Inte samma sak riktigt men nästan Bådas liv är förstörda. Som offer kan man nog aldrig riktigt bli sig själv eller kunna återgå till normal vardag. Men som falskt anklagad blir man ratad av vänner familj jobb skola du kommer allitd vara "han som våldtog" svårt o få jobb efter en sån sak etc.

Bara lite thoughts som ja slängde iväg sådär.

Hoppas ni mår bra kommentera gärna :$

<3 u

Ledig

Igår jobbade jag väldigt LÄNGE usch o fy vilken svettig dag de blev låg på en temp av 40 grader och när ja tog ut besticken steg den. va ändå rätt slappt o diska behövde inte tänka på så mkt kunde stå o prata utan att bli tillsagd gå ut o röka o dricka läsk.

När ja börja så skulle ja diska glasen och de första som hände när ja tömde var att de blev översvämmning i diskrummet. Skratt aliteså ja fick ta en  paus i diskandet medans diskmaskins teknikern kom o laga lite sen vare bara o försöka få bort det berg aav disk som hade bildats under tiden ja inte kunde använda diskmaskinen efter 2h fick ja bort det och kunde återgå till "låtsas göra något viktigt".
Ja vet inte om dom försökte muta mig att börja diska på heltid eller om dom bara va snälla men ja fick sjukt mycket beröm och läsk av dom som arbeta där igår fick reda på att om man diskar får man tydligen va me o stänga så det blev ett långt pass.
Efter jobbet drog ja en pizza o lite alkohol sen körde hem och njöt i nåra timmar innan ja somna.

Vakna upp ringer lisa som skulle bli hämtad vid 11 men det löste sig och ja gick ut o sola o rökte lite vid poolen sen har ja gjort lite sysslor inte värda att nämna

Hoppas det händer nått kul snart :D

<3 u

Jobbis

Kom Fram till gränna somna dirren vakna 930 drog en frulle me farsan sen 1130 drog ja till brittas o köpte en dosa snus för att sedan bege till jobbet där ja spenderade hela dagen 48 grader i disken idag new record? va rätt segt o jobba i 10h men kosing är ju alltid kosing så imorn ska ja jobba lika mkt dock i disken men då har ja ju i allafall nå o göra. ska se om ja kanske får sluta lite tidigare förmodligen senare men hoppas får man. Så de blev inget laland imorn som var tänkt. Får tillbringa min dag i en skrubb utan fönster som luktar sur mjölk bearnaise och ketchup istället INTE FEL!


En sak o komma ihåg för er 2 som läser bloggen är att På en Resturang om det blir fel t.ex att ni får en hawaii istället för en kebabpizza eller att det inte är nån ketchup på hamburgaren eller att det är för lite mos på planksteken. Det är inte servitören/trisens fel utan förmodligen så är felet kökets eller nåns annans dock kan det va servitören men han/hon tar en lapp läser på den tar dom tallrikarna det är den maten på som står på lappen och går till bordet. Så skäll inte på den för mycket utan det räcker med att säga att det är fel eller ursäkta vart är min mat?

PHEW SKÖNT

Nu ska ja bajsa sen journeyman och lite Onani kanske pussis

Varmt?

Fett Varmt idag va nere hos mormor and morfar en sväng. Dom palla inte ens va ute för det va så varmt.. knappt att ja gör de men ja drog mej ut till landet iaf o klippte lite gräs o bada fett skönt! nu ska ja fixa lite krejer flytta datan osv sen sätta mig i bilen och köra 10 mil söderut!

Syns där !

Bakis?

Har legat i sängen o tittat upp i taket och haft ont i huvet hela förmiddagen. Men äntligen på bena och jävligt kissnödig istället.

Papi kom o hämta Laland nyckeln för han skulle fixa lite där ute. Ja kanske åker dit efter ja har städat dagis för kanske sista gången *klad*.

Nu är Större Delen av min bekantskaps krets i en kö till att se Iron Maiden på ullevi. LIIIITE avis! Dock vet ja att det är ca 25grader i skuggan som förresten inte existerar får kissa på sig lite för att inte ge upp sin plats etc. Hoppas dom får de kul.

Ska gå upp kissa fixa frillan o sen ut i solen och göra rätt för sig. Bensinen har gått ner lite så bäst o tanka kanske?
Lägger nog i 20 liter.

Puss o kram

Godnatt/Godmorgon

Blev Rätt så blött iaf sjukt nog, drog me rasmus till grinden och åt en bit mat för att sedan byta en säkring i min bil.

Drog hem till rasmus och kolla på Vuxna Människor, Jävla ball film.. sen tog ölen ja tog med mig slut o jonas kom söt som få, för att släpa med mig till Plaza *skäms* där vi drack ooze (LoL). gick ut drog en mixtallrik 2 på hakepi för att avsluta kvällen med lite fusk bubbel hos rasmus. Nu ska ja se Journeyman som verka nice serie ha en bra dag

Orka inte berätta allt..

PuSS ja är full

Enjoy The Silence

Usch va trist det är när alla tåg har gått och vem står alltid kvar på stationen med näsduken och viftar hejdå? Jo jag! känns som allt jobbar lite emot mig atm. Jobbet har dålig administration, Pengarna finns inte där dom ska (på mitt konto), När ja åker till ett ställe åker alla till ett annat ställe, Lovar saker som kör ihop sig i slutet, Har alltid tonvis med sysslor att göra men orkar inte göra dom för motivationen till allt är nere på minimum. Ser fram emot något som förmodligen aldrig kommer bli av pga mig. Jag behöver något som motiverar mig nu. Vore skönt om något för en gång skull kunde lösa sig.

Well, som man säger cheer up emokid, Fredag och lön utan kompisar vad ska ske? Kanske ska ragga upp nån söt f13 på Lunarstorm och prata på msn och kanske använda min webcam lite och dricka upp min platta öl? Kanske ska sitta o spela WoW eller the sims hela natten? Kanske ska ringa nån gammal kompis som det är lite små pinsamt o vara med för man inte riktigt känner den? Kanske kirra nån random date?

Spännande helg ! weeihu

Pussar och kramar eller XO

RSS 2.0