Kings of leon - Sex on fire


Ibland vill man inte hem..

Har bokat min biljett hem nu. 15e december 1635 från heathrow till Arlanda. Så jävla trist de ska bli o åka hem till ingenting i princip. Här har man typ haft kul från morgon till kväll har aldrig festat så här mycket i mitt liv tror ja ehm well kanske sommarn 04. Nu kommer man hem mitt i allt jul skit och ska fixa ett bra jobb. Finns väl jobb i gränna men vem fan vill bo där? Haha. Måste ju kirra lite me bilen oxå eftersom det väntar en Besikting.
Obama Vann valet väntat och kul. Hoppas han inser att usa styr hela världen, Går det bra för USA går det bra för Eu parlamentet och världs ekonomin. Vilket hjälper oss stackars svenskar väldigt mycket. Han ska dra sig ur Irak once and for all. Han ska försöka se till att USAs rep går upp. Imo så är USA svarta fåret i världen men alla skiter i det och älskar dom ändå.. Hoppas på förändring.
Har inte hunnit berätta om fjortisfesten som kom för 2veckor sen typ i form av 2 klasser från sverige allt från 16 till 19. Känns som och vara tillbaka i skolan hemma igen. Vad har jag gjort då? hm, Förra veckan went by rather quickly sen blev det fredag då det va mys hos mig med madagascar och clueless. Vaknade upp på lördagen full av förhoppningar av att denna dagen kommer bli rolig. L kommer hem till mig runt 11-12 och gör min packed lunch medans ja dushar och vi beger oss med ca 10liter alkohol+groggvirke till Ellen för att börja våran Day of Sins. Börjar rätt bra och vi är fulla vid 15 L och C spyr tar en chill nap i ellens säng beger oss mot nya äventyr och mat. Kommer fram till H där vi äter våran kinesiska engelska gatuköks mat fett massa pommes. Öppnar en öl och jag tar min välförtjänta powernap. Vaknar upp bakis som fan och leker sanning eller konsekvens. Drar hem. Vaknar nästa dag bakis som ett ägg och trött. A kommer och gör pannkakor (THANK GOD) äter dom jobbar lite med projektet somnar. Denna vecka har oxå gått rätt fort. Va på en irländsk pub i tisdags och Kings and Queens igår. Funderar på o dra en chill helg cuz i dont got no money.. och sen har ja fan druckit varje helg sen ja kom hit.
Har gått ner från 1 paket//dag till 1paket/3dagar *stolt*. Mindre kommer det bli.
Hade sista lektionen med sue idag på en månad lite sorgligt för ja gilla verkligen henne men hon kommer ju sista veckan så de blir nice. Nästa vecka på torsdag Kommer Mami och på tisdag ska ja ha presentationer.
Känner på mig att min "Great kurva" kommer dala snart och ja kommer bli lite miserable men får hoppas det inte händer förränn i slutet....
Jag saknar väl hemma en aning dock. Det jag saknar mest är syster mamma mormor och MATEN, GODISET, SNUSET PRISERNA, KUNNA BAJSA MED OLÅST DÖRR, KUNNA TA HEM HUR MÅNGA MAN VILL NÄR MAN VILL.
Btw börjar jag bli jävligt äckel trött på Tesco Pasta och Dolmio sås. Varierar med 74p lasagner men dom är ja oxå trött på kanske ska festa till det imorgon med en bbq chicken pizza och en cola?
Ska jobba på en Sittning på söndag tjäna £25 haha men de e ju iaf lite pengar. Hoppas ja klarar av det bara..

XOXO orkar inte lägga bilder här vill ni se något kolla Facebook

RSS 2.0