LaLand

Klockan 12 bar det iväg mot Opphem för en dag med sol och picnic. Kom dit tänkte "vafan vi lägger i seahorse" (båten). Gjorde så rodde ut till klippön som ja kommer lägga upp en bild på i helgen eftersom ja glömde min sladd i gränna. Ja o Rickard badade! men som vanligt när det gäller Ämmern va det ca 40 grader i vattnet och så rent att man blev som en bäbis i hyn. Sen åt vi picnic och solade för att sedan elda lite och ro tillbaka igen. Väl tillbaka så hitta vi 30k grodyngel(?) som rickard o liza ville ha som husdjur. Så dom samlade på sig ett hundratal och la dom i en loka flaska och gjorde ett ekosystem i den.

Sen slöa vi upp båten på land igen satte oss i bilen åkte förbi kalkbrottet på vägen hem. Där mamma ringde och sa att ja skulle få grilla idag. Fläskfile Klyftpotatis Tzatziki och lite grönt blev det. Sen tog vi en eftermaten drink och nu skriver ja det här.

Imorgon ska de bli en dag av sol och öl och Amy Diamond syns där XOXOXOXOXOXO



Fina Dagen!

Vakna som sagt 12 satt o sola lite på min nya veranda, tills persson ringde och sa att ja kunde komma till honom i malmslätt. Satte mig i min fina snart fixade bil och körde ut dit hämtade dom och sedan började äventyrens dag.
Drog till valla o kolla på alla djur klappade hästar och kollade på gäss,getter,kaniner och höns. Skulle sedan göra det vi egentligen var där för äta en glass. Dom tog såklart inte kort och vi drog vidare mot Braskens bro och Mcd där vi inhandlade glass och lite burgers. Åkte sedan till drog husen där rickard bada.

Åkte hem för att bajsa lite snabbt sen prova en frack sen balträna. Får ett samtal på vägen hem att det är Max som gäller om en timme. Drar dit käkar och nu sitter ja o har spelat lite spel för att avsluta natten med Greys Anatomy. Imorn ska jag till Opphem på Picnic och kanske bada

Stay True

idag vakna ja vid 12

Fett varmt ute idag! Fick reda på att ja bara ska jobba Lördag. Så ja kan va me på fredags mys i Linköping.
Försökte få tag i Makke för o fråga om han ville dela värmen över en kopp kaffe i Bjärka-säbys slott, Men  han skulle tydligen jobba idag så de blev o ringa Rickard som låg o sov i malmslätt. Så kanske får Olle ta sig an solen själv idag?

Kanske blir o dra ner till morfar och chilla lite där brukar lätt bli att jag fastnar där dock. Har balträning vid 17 så ja kan inte fastna där.

Ne nu ska ja iaf dra ner o köpa cigg på danalivs.

hare fint stay true

New Try New Blogg

Nu ska ja försöka börja igen! :D

Olles veckor har varit ovanligt hektiska och har inte hunnit med att skriva något. Så ja försöker igen.
Dom senaste dagarna har mycket löst sig:

1. Bilen är i princip klar att köra med igen tack vare framförallt Jonas men många andra har ansträngt sig make me happyfaced.
2. Mammas veranda är klar saknas bara en liten bräda för snygghetens skull sen ären klar och utan marcus och Jonas tog det bara 2 dagar även alla andra som va där och va lite av en fanclub.
3. Balen håller på o fixa sig också lite små grejer kvar o fixa med lite.

Det som är kvar är:

1. Svetsjobb på bilen
2. Rättegången
3. Saker till balen
4. Bestämma ledighet

Längtar till Söndagen den 8e då allt detta är över och jag kan börja jobba heltid och komma in i det lite mer. Lära mig lite serverings skit :D Kommer ju va mästare på wiener walz oxå

Puss så länge !

XOXOXOXOXOXO

Stort Tack Till Olaga!

RSS 2.0